O nama

˝Nautička milja˝ osnovana je 2011. godine kao rezultat desetogodišnjeg brodograditeljskog iskustva, direktora i osnivača Roberta Blaževića. Poduzeće djeluje u proizvodnoj hali u Splitu, sa sjedištem u Kaštel Gomilici.

Naša osnovna djelatnost je proizvodnja i prodaja novih brodica , te održavanje i remont ostalih plovila. Brodice su izrađene u stakloplastici, i to od suvremenih materijala koji garantiraju kvalitetu i trajnost. S ponosom Vam predstavljamo proizvodni program čiji su proizvodi 100% hrvatski, a sastoji se od brodica za sport i rekreaciju; pasara Fortis 600 i Fortis 800 (trenutno u izgradnji). Svojom funkcionalnošću, komforom i kreativnim retro dizajnom, brodica je osmišljena prvenstveno za rekreativnu plovidbu i sportski ribolov. Vrhunska konstrukcija i stabilnost omogućit će Vam plovidbu po svim vremenskim uvjetima. Proizvodi su testirani i odobreni od Hrvatskog Registra Brodova iz Splita, koji je dodijelio certifikat o gradnji.

Misija

Proizvodnjom visoko kvalitetnih i moderno dizajniranih brodica, misija nam je osvajanje povjerenja i zadovoljavanje potreba naših klijenata. Garantiramo komfor, sigurnost i kvalitetu stopostotnim hrvatskim proizvodima.

Vizija

Postati prepoznatljivo poduzeće na području male brodogradnje, koje će biti mjerilo i standard kvalitete i profesionalnosti u svim sferama našeg poslovanja. Vizija, strategija i ciljevi zasnivaju se na našim vrijednostima i uvjerenjima, a to su kvaliteta, uslužnost, povjerenje, inovativnost i informatiziranost.